2011. április 16., szombat

when love takes over.

"A harmadik emeletről lezuhanni éppolyan életveszélyes, mint a századikról." Ha már le kell zuhannom, legalább jó magasról zuhanjak.
Ez az idézet pontosan igaz most. És úgy mindig.
7.-én volt 2 hónapja, hogy feladtam (amúgy nem túl eseménydús) szingli életemet. Sosem elégszem meg az egyszerű úttal. Az túl kiszámítható, már rájöttem. Amúgyis szeretek agyalni a dolgokon, szeretem ha sosem unatkozom, szeretem azt, ha egy dolog nem válik megszokássá. Márpedig egy kapcsolat halála az, ha megszokássá válik a másik jelenléte és elveszti a "csoda" jellegét. Persze ez elkerülhetetlennek tűnik az átlagos pároknál, de mégsem az, ha időről időre valami újjal megpróbálják feléleszteni a kezdeti tüzet.
Nálunk nincs olyan probléma, hogy minden túl egyszerű lenne, vagy csak úgy lennénk, mint a befőtt. Veszekedni még nem veszekedtünk, amit mindketten sajnálunk, hiszen tudjuk, mi jön egy kiadós szerelmes veszekedés után...
Sok a konfliktushelyzet, de még össze kell csiszolódnunk. Két hónap azért bizonyos tekintetben sok, másfelől viszont nagyon kevés. Még rengeteget kell tanulnunk egymásról/egymástól.
Épp ma beszéltem anya tesójával. Ő nagyon érti, és figyeli ezeket a csillagos dolgokat.. asztrológia, stb.. Persze nem a budin született napi/heti előrejelzéseket. Ő említette meg nekem, hogy a párjával mostanában sok a feszültség, ezért utánanézett a neten, hogy nincs-e valami bolygóállás, ami ezt befolyásolja. Mint kiderült , a párkapcsolatok szempontjából fontos bolygóállás van. Amely kapcsolat ezt az időszakot túléli, arra nagy eséllyel nagy jövő vár. Ez a Szaturnusz. Annak az ideje, hogy a párok csiszolódjanak, tanuljanak egymástól. Ha ez nem sikerül, vagy csak az egyik fél vevő rá, akkor kegyetlenül vége lesz a kapcsolatnak.
Persze nem szabad aszerint élni, amit ezek mondanak, de az adott szituációk "visszaellenőrzésére" mindenképpen jók!
Én nem érzem úgy, hogy ennek most vége lesz. A tűrőképességem bizonyos kereteken belül elég nagy. A fülemet be tudom zárni, a számat pedig ki tudom nyitni. Nem kell semmi perverzre gondolni, de a nőknél ez nagyon fontos tulajdonság.
Azért is írtam a legelejére azt az idézetet, mert így érzem. Ha már lúd, legyen kövér. Ha csinálom, csináljam nagyon jól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése