2012. március 7., szerda

Nyelv piercing kezelése,tapasztalataim.

Szeretném veletek megosztani ezentúl napról napra a gyógyulást, mert mikor én határoztam el magam, csak a sok fórumot találtam,meg a gyakorikerdesek.hu-t,és igazából megtaláltam mindent,amit szerettem volna, de jobb lenne egy helyen,nem? Na ezért írom most ezt a bejegyzést:)

A szúrás napja.
Nekem 13:00-ra volt időpontom, de szerintem jobban jársz egy hamarabbival,vagy későbbivel. Ugyanis ettem én reggel, és miután elindultam már csak azért is belapátoltam (volna) ,ha az idegesség miatt nem szorult volna össze a gyomrom. De így tett,így legyűrtem egy nagy sajtost. aztán kóvályogtam összevissza,mert persze nekem mindig egy órával hamarabb kell érkeznem.
Felmentem a lakására a piercernek ,aki egy marhára fiatal,barátságos csaj volt. Úgy gondolom ez nagyon fontos... hogy ne érezd magam feszélyezve :)
Megetette velem a másik péksütit,valahogy legyűrtem,mert muszáj volt! Nem vicc,hogy nem fogsz tudni enni.
Aztán kezdődött.
Nem kell megijedni,abszolút!
Lidokain, igazából nekem az egész szúrásnál a lidokain fájt a legjobban...ahogy lezsibbasztotta a nyelvemet. Az kellemetlen. Aztán megkértem,hogy ne közvetítse mit csinál. Hátradőltem,kinyújtottam a nyelvem,aztán uccuneki. Lentről szúrta felfelé,a nyelvfékemnél éreztem valamit egy 10ed másodpercig,aztán semmit. Lókuki a szúrás,komolyan mondom,ettől parázik mindenki,de sokkal rosszabb,az ,ami a szúrás UTÁN jön.
Kinyáladztam magam kellőképpen. És már végeztünk is.
Rászorította a kis golyókat,és tulajdonképpen ennyi volt.Nem több,mint 5 perc érzéstelenítéssel együtt.

Amire figyelni kell utána:
Aznap még nem lesz olyan gáz a helyzet. Folyamatosan megy ki az érzéstelenítő,és hősnek érzed magad,mert "jááá,nem is fáj".
De.
Aznap én ettem egy tál krumplifőzeléket. Igazából szúrás után ennyit.
Tejet és nagyon tejterméket ne egyetek, mert foghúzás után sem szabad, megülnek a bacik a sebben és az nem jó.
Ha nem is akarjátok betartani az előírt 2 hetet,legalább 1 hétig semmi ilyet
Igazából ezen kívül nincs semmi megtiltva, csak a lényeg,hogy bírod-e,fáj-e,vagy viseled a következményeit, a gyógyulás meghosszabbodását.
Dohányzás & Alkohol: Nem tiltott, de nem ajánlott túlzott mennyiségben. Én rögtön a szúrás estéjén elmentem bulizni. :D Letoltam egy LongIsland IceTea-t, egy pohár sört, viszont ami betett, az a cigi volt!!
Éjfélre akkorára duzzadt a nyelvem,hogy azhittem felrobban.
Én speciel vettem gyengébb cigit,ezzel is enyhíteni a dolgot.:)

Jelentkezem minden nap! A gyógyulásig:)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése