2014. április 3., csütörtök

Vidéki kikapcsolódás a csend kedvelőinek

Nem mondom, némi elfogultsággal írok egy kis ajánlót hón szeretett nagyszülői falucskám turisztikai gyöngyszeméről.
Amikor kicsi voltam, mindig érdeklődve próbáltuk felfedezni a falu végén található elhagyott, régi malmot, de annyira félelmetes volt, régi és rejtélyes, hogy távolságtartóan szemléltük.
Aztán nem sokkal később felújították, beleköltöztek, és most egy mesés birodalom áll a romos malom helyén, ami nem mellesleg vendégházként is funkcionál.

A településről annyit, hogy alig 300-as lakják, csendes falucska, de elképesztő táj veszi körül. Kicsit sajnálom, hogy eddig felfedezetlenül maradt, mert adhat olyan csodálatos élményeket, mint az Őrség, vagy a Balaton-Felvidék, csak kicsit mást, hiszen mindegyik más és más.

Naphosszakat lehet kirándulni, elhagyatott helyeket látogatni, a természetben barangolni, és ez mind a küszöbön kezdődik.
Sokan kedvelik a szabadidejüket aktívan eltölteni, ám ez a lehetőség azoknak is szól, akik aktívan, azoknak is, akik passzívan képzelik el a nyaralásukat. Kirándulhatsz, de sütkérezhetsz a vendégház medencéje mellett is. Lovagolhatsz, vagy bebiciklizheted az egész környéket. Sétálgathatsz, vagy felmászhatsz a legmagasabb hegy tetejére.
Egy biztos. Örök élménnyel távozol.

Árai : 
Felnőtt : 4000.-/fő/éj
Gyermek : 2000.-/fő/éj
Turista szállás : 2000.-/fő/éj

Drága? Ez az egy nem lehet kifogás!
Képekért és további információkért kattints a linkre : Malomtanya Vendégház Weboldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése