2015. január 19., hétfő

Albérletbe kutyát, kisállatot? Kitiltva? Tilos? Miért ellenzitek?

Szembe kell néznem azzal, hogy az emberi kegyetlenség és butaság borzalmasan nagy arányban van jelen jelenleg ebben az irigylésre nem éppen méltó országban.
A tisztességes emberek dolgoznak egész nap potom fizetésért, és mivel hitelt nem mindenki tud/akar igényelni, így ezt a kevést fizetést is hajlandó albérletre költeni.
Az albérletek árai nevetségesen magasak, tapasztalja ezt mindenki, aki találkozott már ezzel, aki került már ilyen helyzetbe.
Aki állatot tart? Az meg menjen az utcára aludni!

Az állat kártevő? Kiskutyát nem engednek magunkkal vinni olyan lakásba, ahol hemzsegnek a csótányok, hangyák, esetleg rágcsálók is. És lehet gyönyörű, ikeás lakásod, ha éjjel a csótány eszi a 200.000 Ft-os konyhabútorodból a morzsát.
De kutya nem mehet.Igen, talán néha hullik a szőre, de feltalálták a porszívót, amit tapasztalt kutyatulajdonos vedlési időszakban akár naponta is használ...ennél szerintem nincs tisztább.
Lehet, hogy ugat, ha valami járkál a lépcsőházban, de amint odébb megy, a kutya is abbahagyja.
Neked volt kutyád? Kedves te, aki úgy adod ki a lakást, hogy kisállat nem mehet? Ha volt, akkor milyen érzés lett volna olyan helyzetben lakást keresni, amikor a kutya a hónod alatt szintén csak egy kuckóra vágyik, de mindenhol rád csapják az ajtót?

Ez Magyarország kérem szépen!

Szégyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése