2010. november 7., vasárnap

Supernatural / Odaát 6. évad 6.része - You can't handle the truth - nem állhatom meg, hogy ne kommentáljam...

A bejegyzés nyomokban SPOILERt tartalmazhat.


Tudom, tudom nem szép dolog nagy fan létemre egy héttel később megnézni a következő részt, no de így alakult sajna. Otthon voltam előző hétvégén és akkor nem ez volt a legfontosabb. Na de most...
Igazából a legfontosabb momentum és gondolat amit kiragadnék ebből a részből, és úgy összesen az egész évadból, az a népgyűlölet Sam iránt.
Biztos nem vagyok egyedüli kivétel, de az ismeretségi körömben sajnos nem találkoztam még olyannal aki ne kifejezettem negatívan élné meg a "fura Samet".
Kicsit lehet, hogy túlzottan nem értek egyet velük, tudom, hogy több Dean-fan van az egész világon, mint Sam-fan. A kezdetektől jobban szerettem Samet. Kicsit talán bele tudtam képzelni magam az elnyomott és hülyének nézett kistesó szerepébe.
Most, hogy férfivá érett a karakter, hogy olyan lett, olyan tud lenni mint a testvére volt az első 4 évadban, rögtön közutálat tárgya lett.
De miért? Bobby, Dean, Cas és persze Sam is ott volt, amikor eldöntötték, hogy beugrik abba a bizonyos ketrecbe. Tudták, hogy 2 lehetőség van : vagy sosem tér vissza, vagy ha visszatér, akkor biztos nem a régi szende kis Samként. 

Nekem kifejezetten tetszik amit látok. Izgalmat visz a sorozatba, kicsit sejtelmes... Mégsem értem miért kell ezért a kerekter megutálni. Deant senki nem utálta, mikor ilyen volt. Az vagány volt... Kedves sorozatfüggő barátaim! Ez van, ne bosszankodjatok, ne szidjatok senkit. Üljetek és élvezzétek amit láttok!!!
;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése