2010. október 12., kedd

The show must go on!

Bármi jön, bárhogy alakul, bármi volt : THE SHOW MUST GO ON! (A shownak folytatódni kell!)
Sokszor érzi úgy az ember, hogy ez most az utolsó csepp a pohárban, ennyi volt az élet, soha többé nem jöhet jó és, hogy feladod. Igen, ennek pontosan így kell lennie ahhoz, hogy rájöjj arra, hogy te sokkal jobb vagy annál, hogy ezen törd a fejed és sokkal jobbat érdemelsz annál, hogy ostorozd magad. Azt hiszem a legaktuálisabb téma ilyen esetben majdnem mindig pasiügy. Persze van kivétel, nem kevés, de ez csak erősíti a szabályt.
Néhány órával ezelőttig én is úgy gondoltam, ennyi volt. De szerencsére rájöttem, hogy nem. Nem volt kettőnk közt se jó, se rossz kimondva, éltem itt a nagy bizonytalanságban. Továbbléptem. Ezentúl Ő csak egy játékszer, amit az ember kedvére firkál össze, játszik vele. 
Ilyenkor a legjobb arra gondolni, hogy ha neki nem kellettél akkor azt egyedül ő bánhatja ;))) Hiszen ez így is van. Az utolsó betűig igaz. Te egy érték vagy, egy kincs, egy egyéniség, egy külön világ. Ha a te világod neki nem kell, akkor ő lesz szegényebb egy élménnyel. Te pedig mész tovább és kereső tekintettel fürkészed a többi tekintetet, hogy ki néz vissza úgy rád, hogy megakad a tekinteted, visszanézel rá, a szád sarkába harapsz és rákacsintasz: JÖVÖK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése