2013. június 9., vasárnap

Hogyan is megy a rendőri intézkedés?

A mai napon negyed egykor történt a XI.kerületben egy sajnálatos eset. Vagyis most, 16:13-kor valószínűleg még mindig tart.
A párom és a bátyja boltba mentek, és egy ismerőssel találkoztak, aki párizsit és zsemlét vett mögöttük a boltban. Kézfogás, köszönés, aztán mindenki indult a saját útjára. Vagyis indult volna. Ez a bizonyos ismerős furán össze vissza kezdett járni és a falnak támaszkodva próbált előrébb jutni, majd elkezdett köpködni és összeesett. A fiúk odamentek, oldalra fordították, majd hívták a mentőket. Azok tisztességesen pár perc alatt kint is voltak, de már nem tudták megmenteni a férfit, aki a saját parizerébe fulladt bele. Ez egy nagyon szomorú eset, és még jobban ösztönzi az embert, hogy minden percet becsüljön meg. Csúfos halál.
Aztán jöttek a rendőrök és a szörnyűség folytatódott. A holttestet több, mint 2 órával az eset után sem takarták le és ott feküdt a járda közepén holtan, beliluva. Mindezt a 40fokos betonon, családi időben, amikor a szülők a gyerekekkel játszótérre mennek. Én megértem, biztos valami iszonyat rendőri intézkedés kell egy fulladásos halálnál is, oké, lehet elkerülhetetlen, hogy ott kell hagyni a testet. Az viszont, hogy csak több, mint 2 óra múlva takarják le, és akkor is egy alig fedő szemeteszsákkal, az borzalmas. Arra a kérdésre, hogy ezt miért így kell csinálni, persze csak hebegtek-habogtak. A férfi teste pedig úgy feküdt akkor is a járdán, hogy a fél keze kilógott a kis zsák alól.
Szép.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése