2012. október 8., hétfő

Hooters Budapest - vélemény.

Minden fiú barátom nagy lelkesedéssel indult a dolognak, és úgy voltak vele, hogy egy  Hooters-látogatást mindenképpen meg kell ejteni, mintha muszáj lenne.
Én is kíváncsi voltam rá, bár megmondom őszintén kicsit féltem, hogy azokat a lányokat látván elmegy az élettől a kedvem.
Minden szempontból csalódás volt.
Most következzen egy laikus női szem kritikája a Hootersről.


Mikor megérkeztük meglepődéssel vettük tudomásul,hogy alig vannak bent. De persze nem bántuk, így rögtön lett helyünk. Mivel éppen El Clasicó volt, és ez kanoknak való hely, ezért igencsak meglepő volt.
A meccsel kapcsolatban olyan játékot találtak ki, hogy adtak egy piros vagy kék karszalagot annak függvényében, hogy melyik csapatnak szurkolsz, majd HA VÉGIGNÉZED ott a meccset, a rúgott gólok mindegyike után az italfogyasztásból levonnak 10%-ot. Milyen édes.

A kiszolgálónk Nóri volt. Tudni kell, hogy volt velünk egy spanyol is, és szeretett volna kérni, illletve érdeklődni, de a kedves hölgy Magyarország egyetlen Hootersében úgy dolgozik, hogy egy büdös szót sem beszél angolul. Zavartan mosolyogva, nem kicsit butácskán oldotta meg a helyzetet. Ez abszolút mínusz. Nem is értem, hogyan alkalmazhatnak ilyet.

Felvette a rendelést, ja persze előtte kértünk egy-egy korsó Drehert 750 Magyar Forintért. Sajnos attól, hogy duplája volt egy átlagos korsó Drehernek, nem volt finomabb.
Majd visszajött Nórika felvenni a (idézem) "kaja" rendelést. Tényleg baromi vagány volt, ahogyan odajött :"Kaját választottatok már?" Na igen, az észt nem mell-ár-érték arányban osztogatták.
Burgert akartam enni,ez egyértelmű volt, de hogy a legolcsóbb 1750, az úgy megijesztett. Előnyére legyen szólva, hogy cuki módon sültkrumplit pluszban nem kell venni hozzá, mert jár ehhez a frenetikusan olcsó hamburgerhez.
More than a mouthful burger.
Göndörkrumpli.
Ketchup,mustár.


Nem voltak az étteremben sokan, de így is legalább fél órába telt,mire megkaptuk a kajánkat. Amiből az első harapás után ábrándultam ki. Sajnos íze nem volt. Azonnal szóltunk Nórikának, hogy hozzon ketchupot meg mustárt,mert ez ízetlen,ehetetlen.
Komolyan olyan volt,mintha egy jó adag félig nyers húst ennél (mert az) mindenféle fűszerezés nélkül. 2 db hagymakarikával, ami olyan vékony,amennyire csak lehet. 1 karika paradicsom, és egyed.
A krumpli nagyon finom volt.
Meg a Heinz mustár és ketchup.
A hííres hagymakarika. A lehető legvékonyabb szelet hagyma, olajban jóóóól megfürdetve, miliméteres panír = olyan,minta egy olajzselére harapnál rá.
Sajnos rá kellett jönnünk,miért van mindenhez szósz. Úgy lenyelhető.

Elhúztunk.
6 fő.->20ezer forint.
Katasztrófális élmény volt.

Azt hittem hogy a fiúk körül ott somfordálnak majd a lányok, aranyosak,tündériek lesznek,meg ilyenek.
De a fiúknak is csalódás volt, mert amint kijöttünk senki nem a lányokat dicsérte, hanem mindenki a kaját szidta. És amúgy tényleg. A pompomlány-effektus miatt (sok elfogadható lány egy helyen->wow) tűntek annyira jónak. Hiába vagyok lány én is megmondtam volna ha jók. De csalódás volt, minden szempontból.
Drága, a csajok se olyan jók, és a kaja is ,hogy őszinte legyek...inkább mentem volna a Burger Kingbe.
Sajnálom.

3/10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése