2009. október 27., kedd

reggeli vélemény :D

Sokadik blogomat kezdem,remélem nem arra a sorsra jut mint a többi....

Aktualitásként felvetném a Benkő feleséget keres című Győzike show szintű IQ-fighter műsort.Annak ellenére.hogy mire vállalkozott Benkő és előéletétől is eltekintve,voltak olyan pillanatai,amikor előjött belőle az ember,a normális ember.Kérdem én? Miért kell azt a látszatot tartani,hogy egy őrült,beteg,aberrált nemistudommi ő... Évekkel ezelőtt kijelentette,hogy azzal is sikerül majd hírnévre szert tennie,hogy HÜLYE,hogy reality showkban meztelenül szaladgál millió ember szeme láttára,hogy ugyanitt a kígyóját bűvöli teljesen nyilvánvalóan,majd kijelenti,hogy ez létszükséglet,akinek az vált jellegzetességévé,hogy egyszál f*szban mérlegállásban áll...És amint látjuk sikerült is neki,hiszen mindannyian róla beszélünk,és tartja a mondás : Addig nem vagy senki,amíg nem beszélnek rólad..

A műsorban szereplő nőket,sem egyesével,sem külön-külön nem minősíteném,aki egy ilyen műsorba jelentkezik,a nevét adja ahhoz,hogy közröhej tárgya legyen,sokaknak ez az első adásban sikerült..mi lesz itt még?....

Na de térjünk át egy picit máshová. Elkezdtem aktívan Twitterezni.Szerintem nagyjából mindenki sejti hogy mi lehet ez,aki nem az járjon utána,nem rossz dolog. :) Sok sztárocskának (magyarnak és külföldinek egyaránt) van ilyen kis iwiw-szerű oldala.A különbség csak az,hogy a nap akár minden percében tudathatod a világgal h éppen mit csinálsz,követhetik a napjaidat,mint egy fogalmazást nélkülöző blogolás.Egy-két frappánsan megfogalmazott mondat és kész is :)
Üzenhetünk a sztároknak,akik általában nem válaszolnak,nekem legalábbis még egyszer sem sették,bár lehet h valamit én nyomkodtam rosszul :D Alapjában véve jó dolognak tartom ,mert pl angolt gyakorolni (szlenget is) remekül lehet rajta.Például a barátaimmal,akikkel közben msn-en trécselek,egy-két mondatot egy egészen más témáról angolul váltunk a twitteren.
(www.twitter.hu/hvirag <-ha valaki bejelölne)
És egészen meglepő dolgokat is tapasztalok elsősorban a fiatalabb sztárcsokáktól,egészen konkéten Jessica Szohr és Blake Lively nyitott magának a chatzy-n egy-egy chatszobát,ahol ha ők fentvannak beszélgethetsz velük. :) Jó ebben az elfuserált világban látni egy-két arcot akik nincsenek még annyira elszáűllva maguktól,hogy felsőbbrendűnek gondolják magukat az átlagnál :)

na,ez egy egész hosszúra sikerült ki bejegyzés lett :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése