2010. augusztus 1., vasárnap

Supnat elvonási tünetek.

Már nem is tudom, hogy mikor láttam őket utoljára (ha nem is a tv, de ) a számítógép-képernyőn...
Most volt kint a Comi-con...amin természetesen ők is részt vettek. Ezzel pedig nem csak azt jelezték, hogy élnek és virulnak, hanem pl. Jared esetében hatalmas változásokat. A haja végre, ha hosszú is, de jól áll neki és ami a legmeglepőbb, hogy össze van esve :O Vagyis már nincs az a hatalmas ember, kicsit kisebb mint volt. Meg is mutatom : 




Nem arról van szó, nekem mindenhogy tetszik, de azért így jobb :) Ha más miatt nem, ebből a szempontból jót tett neki, hogy Genevieve a felesége, mert ő nagyon pici és gondolom túl nagynak tűnt mellette... Na ezért nem kell egy 190 centis férfinak 150 centis nőt feleségül venni :D :$
Oké, oké...még mindig nem törődtem bele, hogy elkelt ez a szépség.

No de. Ott tartottam, hogy a Comi-conon végre friss képeket láthatunk róluk. Jensen is elvitte magát kicsit az utóbbi időben. Hosszú volt a haja, szinte már szakállas volt.. De szerencsére azért a supnat lekorlátozza a lehetőségeit így a hosszabb hajtól és a szakálltól is meg kellett szabadulnia. Mindenki örömére :)

Én pedig már alig várom, hogy elkezdődjön újra... vagyis... várom is meg nem is. Ugyanis ez lesz a befejező évad. :( Tudom / tudjuk nagyon jól, hogy ebből az évadból is facsarni kell a lényeget majd, mert kitudja hová lehet ezt még fokozni...
Először a szellemek, zombik aztán démonok, majd angyalok... Fogynak a lehetőségek sajna :( De ami a legjobban fog hiányozni az természetesen az, hogy lássam őket hetente. Ha nem lesz a Supnat miben fognak szerepelni???
De ne szaladjunk így előre. Még el sem kezdődött :) De a visszaszámlálás megindult :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése