2009. december 14., hétfő

10 dolog amit utálok benned

szereplő(k):
Heath Ledger (Patrick Verona)
Julia Stiles (Kat Stratford)
Larisa Oleynik (Bianca Stratford)
Joseph Gordon-Levitt (Cameron James)
David Krumholtz (Michael Eckman)
Larry Miller (Walter Stratford)
Andrew Keegan (Joey Donner)
Susan May Pratt (Mandella)
Daryl Mitchell (Mr. Malcom)
Allison Janney (Ms. Perky)
David Leisure (Mr. Chapin)
Gabrielle Union (Chastity)
Kyle Cease (Bogie Lowenstien)


A történetet inkább a magam kis tündérmesés változatában írnám le.


Egy megszelídíthetetlen lányról és egy szintén megszelídíthetetlen fiúról szól.Patrick (Heath) és Kat (Julia).
Tulajdonképpen ez egy szokványos nyálas múvi lenne,vagyis az is,de mégis egy kicsit más,mint a többi,annak ellenére,hogy ha először látjuk a filmet is 100%-ig biztosak vagyunk abban,hogy összejönnek a végén.Szólhat ez arról,hogy az ember teljesen önkéntelenül és hirtelen eshet szerelembe,nem is tudhatja kibe.
Nagyon szeretem,mert kicsit életszagú is,bár egy amerikai tininek biztosan életszagúbb,hiszen lehet,hogy ezek ott mindennaposak.De a "meglátni és megszeretni" itt abszolút nem nyerő.Nem csak a lányoknak lehet tanulságos,hogy nyisd ki a szívedet,hiszen sosem tudod mikor akar beköltözni valaki......nem,nem a bugyidba..a szívedbe....és a kettő egészen más..Hanem fiúknak is,hogy ne mindig a külsőségeket keressék.Ne a csaj hírneve és egyéb felszínes dolgok legyenek az első helyen,fontos,hogy az embert szeresd meg,aki ha kívülről nem is az ÁLOM,de ha jobban belegondolsz,megszépül..de ez butaság is....
Én sem hiszek a külső nem számít dumában,mert igenis számít,de abban sem hiszek hogy a belső értékek alapján válasszunk párt.Ugyanis két véglet van:vagy olyan buta,hogy hiába tudsz vele villogni a haverok előtt,hogy micsoda csaj,ha egyszerűen egy értelmes magyar mondatot sem képes elmondani,vagy el tud mondani..még sokat is ,de rá sem bírsz nézni...
Én abban a belső tulajdonságban hiszek,amit kémiának nevezünk divatosan manapság.Hogy az ember tudja hogy mit kell tenni az adott helyzetben és levegye az ellenkező nemű egyént a lábáról,úgy,hogy az a lehető legjobban meg legyen azon döbbenve,hogy erre nem is számított,és ettől a dolog csak még érdekesebb lesz.. :)
Huhh.....kicsit hosszúra siekrült ez a saját véleménynyilvánítás,de valahol ott az igazság.Nem azt mondom,hogy mindenkinek csak egy "kémiailag hozzáillő" partnere van,hanem sok-sok...mintha egy memória játékban nem csak kettő egyforma lenne,hanem 10-20.. :)


Szóval aki hisz abban,hogy a szerelemért harcolni kell,nem csak azért,hogy megszerezd az illetőt,hanem,hogy rágyere,hogy neked ő tényleg kell....nos aki hisz ebben az nézze meg,persze ha még nem láttam,szeritnem nem sok olyan van.. :)



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése