2009. december 23., szerda

Karácsonyi SMS-sek. :)

Gondolom mindenki szeretne egy frappáns kis versikét körbe Sms-ezni az ismerőseinek,mindenki próbál olyat találni,ami nem szokványos,hagyományos.Itt egy pár,lehet válogatni  :)

"Jeles ünnep, szép zöld fenyő,
csengő
csilingel a fákon,-
legyen békés, boldog ünnepetek,
szívemből kívánom!"

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!
"Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!"
Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál te és a családod
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!

Távolság már nincsen, új idők járnak,
Huncut kis angyal
kák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek, sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

"Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!"
A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!
"Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!"
"Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád,
de visszajött és azt mondta, hogy nem tud,
mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra!
Boldog ünnepet!"

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon.
Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű!
Áldott ünnepet!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!
"Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!"
Csendbe csengő, halkan tovahangzó
és dagad a mélyből új harangszó,
hozzon néked örömet és békét!
Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!
Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!
A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!
Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!
Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.
...ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!Kívánd, hogy amott ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!
"Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!"
A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!
Kései szán fut, porzik a porhó jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a Karácsony!t Boldog ünnepeket!
Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!
Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rádkacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!
Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra kik szívedbe férnek: Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt!
A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!!!
Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes léptetek kísérje a szeretet, szívetekbe béke,lelketekbe nyugalom,legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!
"Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! eszembe jutottál Te és a Családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!"
"Mindenkinek szívét járja át a szeretet ennél többet nem kívánhatok senkinek...Szívtek adjátok oda karácsonyra abból fakad a szeretet!"
Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad
A királyok méltósága,
az angyalok tisztasága,
a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat,
és adjon erőt az új esztendőhöz!

Ezt a napot vártad egész éven át,
érezted az élet néha bánt.
Ha eljön az ünnep a könnyeket felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel!
Boldog Karácsonyt!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot.
Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos Neked,
Ajtód elé fehér bársonyt, Adjon Isten Szép Karácsonyt!

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet.
Készül a sok finom étek, melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek, Szép Karácsonyt, s Boldog Új Évet!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort,
búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés
Boldog Szentestét!

Békés,kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós karácsonyt!
Ezt a napot vártad egész éven át,
érezted az élet néha bánt.
Ha eljön az ünnep a könnyeket felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel!
Boldog Karácsonyt!

"Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád,
de visszajött és azt mondta, hogy nem tud,
mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra!
Boldog ünnepet!"

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon.
Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű!
Áldott ünnepet!

"Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése