2010. február 11., csütörtök

"Egyszer véget ér a lázas ifjúság..."

Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.
Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer nélkülünk megy a vonat tovább,
És az állomáson állunk, ahol integetni kell,
De a búcsúra csak pár ember figyel.

 

Tudom,kicsit korai még ezzel a gyönyörű Máté Péter idézettel kezdeni,mégis így 18 évesen is érzem már azt,hogy már nincs sok időm,hogy kiélvezzem az  életet.Hiszen ez a majdnem 20 év is elment mintha egy pillanat lenne csak.
Például az idő rohanása.Ma volt a suliban a diákigazgató választás a 11.-eseknek.Tavaly mi voltunk.És olyan mintha egy hónapja lett volna.Készültünk mint állat,bele foktettünk egy csomó időt,energiát,pénzt és lelket,majd egy cirka 2 nap alatt véget ért.Most pedig eltelt egy teljes év.Egy év múlva pedig visszajövünk majd és megnézzük a mostani 10.-esek választását és arra fogok gondolni,hogy te jó ég....tavaly érettségiztem és ez és ez volt...Az életünk nagy részét átalusszuk,ez mellékes,de hogy vannak napok amiket halálos unalomban töltünk,ez iszonyatos pocsékolás.Szeretnék újra ovis lenni,akkor minden egyes napnak értelme volt.Az,hogy játszhassunk!Mi van ma?Nagy nehezen kikászálódok az ágyból hajnalok hajnalán..Halálos kínok közt bemegyek az iskolába és annak tudatában,hogy 3 hónap múlva érettségizek-alszok végig mindenegyes órát.Kimerültem.Kimerültünk.
Nagyon fog az osztály hiányozni.Néha nagyon elegem van belőlük,de 8 év azért 8 év..Ott lesznek a barátnők tudom,de az a biztosság,hogy minden nap ugyanazokat az arcokat látom,akiket többnyire szeretek biztonságot ad.A ballagás napján tuti sokkos állapotban leszünk... :) Bár nem nagyon lesz rá időnk,hiszen másnap magyar érettségi :S:S:S:S Jesszus...Aztán matek és töri....Aztán szóbelik... :S Alig várom hogy túlessünk rajta.
Megtudjam,hogy sikerül és bízzam a sorsra a jövőmet :)Aztán irány Budapest és egy új élet,sajnos többet nem tudok jósolni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése