2010. március 1., hétfő

Boldog 32.Születésnapot Jensen Ackles! És belehaltam,hogy össszeházasodott Jared és Genevieve....

Jensen Ross Ackles 32 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot.
A halak jegyében született.
Alapvetõen emocionális, ösztönösen beleérzõ, megérzõ és szétáradó. Hangulata a lelkesültség és a depresszió végletei között ingdozik, A vízhez hasonlóan mindent visszatükröz és úgy alakul, ahogyan a víz felveszi a tartály alakját. Ez abban vehetõ észre, ahogy másoktól függ, ahogy mások támogatására szorul. A jegy legjobb képviselõinek képessége egy olyan nagymértékû fogékonyság, mely racionális ésszel nem magyarázható forrásokból merít. Bár ennek a képességének csak akkor veheti hasaznát, ha elõbb szellemét, értelmét eléggé képezte. Minden mûvészeti ág képviselõje tudja, mert megtapasztalta, hogy legjobb alkotásait az inspiráció pillanataiban készítette. Ilyen emberek képletében a Halak jegy kiemelkedõ szerepet játszik.
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neki így a messzi távolból is.És remélem sokáig láthatjuk még a képernyőn az Apokalipszis egyik harcosaként,vagy más filmes szerepben. :)





Nos,a következő hír korántsem olyan boldog (számomra legalábbis :D ),mint az előző,illetve mint a kedves résztvevőknek.
Jared Padalecki február 27.-én feleségül vette (indokolatlanul hamar) Geveieve Cortese színésznőt.
A pár az Odaát forgatásán találkozott,Gen egy Ruby nevű démont alakított,aki Sam-et (Jared) használta fel arra,hogy megmutassa az alvilági lényeknek,hogy igen,ő lesz az aki kiszabadítja Lucifert,de nem sokáig örömködhetett,mert a két tesó megölte a 4.évad utolsó részében.Nem sokkal később felröppentek a pletykák,miszerint egy párt alkotnak,majd egy képpel hitelesség vált,hogy eljegyezték egymást.
Az eljegyzést után 2 hónappal pedig Idahoban,Sun Valley-ben (Gen szülővárosában) összeházasodtak.
Tudva,hogy Jared előző eljegyzése nem sült el jól,és a pár szakított feltételezem,hogy ezért kellett ennyire siettetni a házasságot,nehogy beüssön a krah,na de félretéve a fangörlös gonoszságomat,sok boldogságot kívánok nekik,még akkor is ha nem teljesen őszintén :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése