2010. június 12., szombat

Amikor megáll az idő...:)

Szokták mondani, hogy ha jól töltöd el az idődet, ha szórakozol, akkor úgy repül, mintha 2 perc lenne, pedig órákat töltöttél el. Igen, ez így van, de néha mégsem. Ha tartalmas, szórakoztató, örömet okoz és legszívesebben haza se mennél többet, akkor hosszúnak tűnik, egy hosszú időtartamnak, ami tele volt minden jóval, és nem szívesen hagyod ott.
Így voltunk tegnap is. Olyan fura az események ily módon való alakulása. Amikor egy nem betervezett program lesz a legjobb.
A fiúknak focimeccse volt. Bementünk 5re a Népkert mögé egy focipályára. Aztán kicsit feszélyezve éreztük magunkat a csapatársaik előtt, akiket nem ismerünk,de mindig így kezdődik.
Egy idő után meguntuk az álldogálást és elmentünk a büféhez jó hideg sörért. Citromos Borsodit akartunk,de az még langyos volt, így a pultos csinált nekünk Sprite-os sört.. :D Jó volt :D
A meccs vége 6-1 lett... sajnos nem nekünk. Utána kiültünk a büfé elé a hűvösbe és egy csomót beszélgettünk és hülyültünk. És megismertünk egy pár csapattársat :)
Mikor kifelé jöttünk Betti orra elé került egy 2ezres... Első gondolat : ELISSZUK! :D
Mi még elmentünk a kínaiba, a csajok kajáltak. Addig Ákos és Kusz hazament lezuhanyozni. Majd a Vikingnél találkoztunk. De nem csak velük. Sok ismerőssel. Istvánnal,Krisztiékkel....,és Botonddal is...Ez a gyerek... hogy mit le nem művel.... imádom amúgy,de nem kellene ilyeneket mondania meg csinálnia.... szóval egy így nagyon nem kóser...
Aztán ittunk rengeteget beszélgettünk és hazajöttünk.. Nagyon jó este volt. Mindegyik jó. Imádom őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése