2010. június 6., vasárnap

Brasch Bence csókja a Bravo Otto-n

Hiba volt vagy egy sikeres reklámfogás?
Nem tudni, de valószínűleg egy kicsit mindkettő. Hiszen nem azzal van elsősorban a baj, hogy megcsókolta a lányt, hiszen ezt Robbie Wiiliams is tetet hosszú éveken át már szinte menetrendszerűen. (Sokan azt gondolják tőle vette az ötletet) De azok a lányok valószínűleg nem 13 de nem is 14 évesek voltak. Bence abból a szempontól lehetett volna kicsit körültekintőbb, hogy a kiskamasz leányzó most elég hosszú ideig semmi másra nem fog tudni gondolni, aztán a párnájába temetkezve sír majd, hogy " miért teszi ezt velem ha nem akar többet". Én is voltam ennyi idős és valószínű, hogy így gondoltam volna. Bár nincs köztünk túl sok korkülönbség az az egy biztos, hogy változnak a viselkedési normák, és egy mai 14 éves már nem olyan, mint amilyenek mi voltunk.
Valószínűleg a népszerűséggel ebben a 13-14 éves korosztályban nincsen problémája így nem értem kit akart megfogni ezzel a tettel. Mindenesetre reményeket ébresztett rajongólányok ezreiben akik ezentúl minden koncertre elmennek majd és arra várnak, hogy őket mikor hívja fel az illetékes Casanova. Hopp. Akkor meg is van az "indíték"?
Egyre több fórumon és az Otto hivatalos blogján mennek a találgatások arról, hogy megszervezett volt-e ez az akció. Szerény véleményem szerint túl elvetemült lenne az, ha ezt előre megszervezné. Emellett a másik téma, hogy nyelves volt e, avagy sem. Nos, ez nagyon egyszerű. Azért a nyelves csókot fel lehet ismerni és bár Bence csak a száját tartotta oda, újdonsült Júliánk igencsak beljebb akart férkőzni. Szerencsére sikertelenül.
Én a lány szülei helyében ki lennék borulva és nem hagynám annyiban az biztos. Ezért volt rossz ötlet ez, hiszen a rajongói nem 18 éven felüliekből állnak.
Mindenesetre visszhangja van a dolognak és ez jót tesz Bence hírnevének, hiszen a Gossip Girlből tudhatjuk, hogy addig nem vagy senki,amíg nem pletykálnak rólad...
Itt a hírhedt video és a találgatások helye :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése