2010. május 8., szombat

ihlet nélkül a nagyvilágba.

Néha úgy sokáig nincs miről írnom... vagy talán lenne, de nem történik velem semmi. Ugye volt most az érettségi, jegyzetelgettem. Ma pl vásárolni volta. Vettem egy világoskék farmert, hozzá egy fehér fonott övet és egy fehér egyszerű hátul x-es atlétaszerűséget. Sajnos ezt egy kisebb idegösszeomlás előzte meg, ami már nem volt olyan mulatságos. Tegnap elhatároztam, hogy fogom a pénzem és veszek magamnak egy jó felsőt, és egy jó nacit. Ár nem lényeg. Ahogy oda került a sor, hogy ezt fel is próbáljam, hát meglepődéssel tapasztaltam, hogy nem jött rá fel a farmer, egyik se... Természetesen elment a kedvem az egésztől aznapra, és úgy unblock az élettől is. Pedig nem vagyok kövér. Jó, okés széles a csípőm meg nem vagyok egy nádszál alkat és még magas is vagyok hozzá... Kiderült, hogy ez bőven alég ahhoz, hogy ne legyen egyszerű farmert vennem. 
Ma ismét útnak indultunk, nem vártam sok mindent ettől a túrától sem, de végül megtaláltam A farmert :) Világos, koptatott, a fenekemen is jól áll, szép is :) Úgyhogy ma kiderült, hogy méret és méret közt is van különbség... Ennek ellenére fogyóznom kell. Egy 5-7 kilótól mindenképpen meg kell szabadulnom és akkor már teljesen jól fogom magam érezni!

 Mától kezdtem a fogyókúrát. Nem túl nehéz a dolog. Saláták, barna kenyér (magvas), önteték hozzá és sovány husik. Persze emellé joghurtok és az elmaradhatatlan Norbi puding! :) Ha emellett anyával sétálgatunk minden este (amire mostmár lesz idő, mert a sulinak vége), szerintem jó lesz :) Na meg ha Pestre megyünk biztos sikerül egy csomótól megszabadulni... Hacsak nem eszünk majd unalmunkban :O Az nem lehet... Akkor menni kell állandóan :D Nehogy még a végén eltunyuljunk és pont ott szedjünk fel egy csomót :D Asszem ennyi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése